Shoyu är en mild sojasås producerad på traditionellt japanskt sätt och lagrad i minst 18 månader. Används som bord sås, krydda för sushi, soppor, såser och grönsaksrätter.
Shoyu är en mild sojasås producerad på traditionellt japanskt sätt och lagrad i minst 18 månader. Används som bord sås, krydda för sushi, soppor, såser och grönsaksrätter.
Ingredienser: vatten, SOJABÖNOR*, VETE*, havssalt, kojiferment (Aspergillus Oryzae)
*Ekologisk
Allergener anges i VERSALER
Näringsvärde / 100 gr | |
---|---|
Energi KJ | 264 |
Energi kcal | 62 |
Fett | 0.1 g |
Varav mättat | 0 g |
Kolhydrat | 6.2 g |
Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 8.8 g |
Salt | 12 g |
Fibrer | 0.7 g |
Ursprungsland: JAPAN
Nettoinnehåll: 500 ml
Vikt | 0,5 kg |
---|---|
Varumärke | |
Storlek | 500 ml |
Du måste vara inloggad för att skriva en recension.
Denna webbplats använder funktionella cookies och externa skript för att förbättra din upplevelse.
Integritetsinställningar
Integritetsinställningar
Denna webbplats använder funktionella cookies och externa skript för att förbättra din upplevelse. Vilka cookies och skript används och hur de påverkar ditt besök anges till vänster. Du kan när som helst ändra dina inställningar. Dina val kommer inte att påverka ditt besök.
OBS: Dessa inställningar kommer bara tillämpas för den webbläsare och enhet du använder för närvarande.
Google Analytics
Vi sparar statistik genom Google Analytics på våra webbplatsbesök.
Det finns inga recensioner än.