Kombu är torkad tång full av smak. Det används som smakförstärkare för att göra dashi (japansk soppbuljong). Dessutom kan du ge ris och bönor precis den extra (umami) smaken.
Kombu är torkad tång full av smak. Det används som smakförstärkare för att göra dashi (japansk soppbuljong). Dessutom kan du ge ris och bönor precis den extra (umami) smaken.
Ingredienser: kombu
Allergener anges i VERSALER
Näringsvärde / 100 gr | |
---|---|
Energi KJ | 870 |
Energi kcal | 209 |
Fett | 3 g |
Varav mättat | 1.1 g |
Kolhydrat | 21.5 g |
Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 7.8 g |
Salt | 6.6 g |
Fibrer | 32.7 g |
Ursprungsland: JAPAN
Nettovikt: 50 g
Vikt | 0,05 kg |
---|---|
Varumärke | |
Storlek | 50 g |
Du måste vara inloggad för att skriva en recension.
Denna webbplats använder funktionella cookies och externa skript för att förbättra din upplevelse.
Integritetsinställningar
Integritetsinställningar
Denna webbplats använder funktionella cookies och externa skript för att förbättra din upplevelse. Vilka cookies och skript används och hur de påverkar ditt besök anges till vänster. Du kan när som helst ändra dina inställningar. Dina val kommer inte att påverka ditt besök.
OBS: Dessa inställningar kommer bara tillämpas för den webbläsare och enhet du använder för närvarande.
Google Analytics
Vi sparar statistik genom Google Analytics på våra webbplatsbesök.
Det finns inga recensioner än.