Majsspaghetti, glutenfri Denna glutenfria ekologiska spaghetti tillverkas i Italien enligt ett autentiskt recept. Torkad pasta baserad på majs och ris.
Majsspaghetti, glutenfri Denna glutenfria ekologiska spaghetti tillverkas i Italien enligt ett autentiskt recept. Torkad pasta baserad på majs och ris.
Ingredienser: majs* 70%, rismjöl* 30%
*Ekologisk
Allergener anges i VERSALER
Näringsvärde / 100 gr | |
---|---|
Energi KJ | 1482 |
Energi kcal | 350 |
Fett | 1.5 g |
Varav mättat | 0.3 g |
Kolhydrat | 76.7 g |
Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 6.8 g |
Salt | 0.001 g |
Fibrer | 2.2 g |
Nettovikt: 500 g
Vikt | 0,5 kg |
---|---|
Varumärke | |
Storlek | 500 g |
Du måste vara inloggad för att skriva en recension.
Det finns inga recensioner än.