Denna ljusgula, unga miso är gjord av fermenterade sojabönor och vitt ris. Smaken är söt och något mild, eftersom jäsning bara tar två till sex veckor. Trots den korta jäsningsperioden kan du tydligt känna smaken av umami.
Denna ljusgula, unga miso är gjord av fermenterade sojabönor och vitt ris. Smaken är söt och något mild, eftersom jäsning bara tar två till sex veckor. Trots den korta jäsningsperioden kan du tydligt känna smaken av umami.
Ingredienser: ris, vatten, SOJA, salt, sötpotatisstärkelse, KORNMALT, alkohol, kojifermentering
Allergener anges i VERSALER
Näringsvärde / 100 gr | |
---|---|
Energi KJ | 852 |
Energi kcal | 203 |
Fett | 4.5 g |
Varav mättat | 0 g |
Kolhydrat | 32.2 g |
Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 8.3 g |
Salt | 0 g |
Fibrer | 0 g |
Ursprungsland: JAPAN
Nettovikt: 400 g
Vikt | 0,4 kg |
---|---|
Varumärke | |
Storlek | 400 g |
Du måste vara inloggad för att skriva en recension.
Denna webbplats använder funktionella cookies och externa skript för att förbättra din upplevelse.
Integritetsinställningar
Integritetsinställningar
Denna webbplats använder funktionella cookies och externa skript för att förbättra din upplevelse. Vilka cookies och skript används och hur de påverkar ditt besök anges till vänster. Du kan när som helst ändra dina inställningar. Dina val kommer inte att påverka ditt besök.
OBS: Dessa inställningar kommer bara tillämpas för den webbläsare och enhet du använder för närvarande.
Google Analytics
Vi sparar statistik genom Google Analytics på våra webbplatsbesök.
Det finns inga recensioner än.