En sojasås som är fantastisk till japansk / asiatisk mat. Shoyun fermenteras och lagras på fat. Shoyun har en något ljusare färg än vanlig soja och en mild välbalanserad arom med en lite svag sötma. Ett måste i alla kök.
En sojasås som är fantastisk till japansk / asiatisk mat. Shoyun fermenteras och lagras på fat. Shoyun har en något ljusare färg än vanlig soja och en mild välbalanserad arom med en lite svag sötma. Ett måste i alla kök.
Ingredienser: vatten,SOJABÖNOR*,VETE*,havssalt, kojiferment (Aspergillus oryzae)
*Ekologisk
Allergener anges i VERSALER
Näringsvärde / 100 gr | |
---|---|
Energi KJ | 264 |
Energi kcal | 62 |
Fett | 0.1 g |
Varav mättat | 0 g |
Kolhydrat | 6.2 g |
Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 8.8 g |
Salt | 12 g |
Fibrer | 0.7 g |
Ursprungsland: NEDERLÄNDERNA
Nettoinnehåll: 250 ml
Vikt | 0,25 kg |
---|---|
Varumärke | |
Storlek | 250 ml |
Du måste vara inloggad för att skriva en recension.
Denna webbplats använder funktionella cookies och externa skript för att förbättra din upplevelse.
Integritetsinställningar
Integritetsinställningar
Denna webbplats använder funktionella cookies och externa skript för att förbättra din upplevelse. Vilka cookies och skript används och hur de påverkar ditt besök anges till vänster. Du kan när som helst ändra dina inställningar. Dina val kommer inte att påverka ditt besök.
OBS: Dessa inställningar kommer bara tillämpas för den webbläsare och enhet du använder för närvarande.
Google Analytics
Vi sparar statistik genom Google Analytics på våra webbplatsbesök.
Det finns inga recensioner än.